Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
12-05-2024, 08:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2024, 08:33 przez AntekWarszawa.)
Witam , czy szanowny GM powie mi skad te postacie maja falcony xDD ? każdy dobrze wie ze dałeś im te itemy , według ciebie reputacja serwera jest tak niska że warto dawać kolegom falcony za friko ?
Zaraz pewnie napiszesz że nic nie dawałeś że chłopaki sobie sami uzbierali, albo że im z rs'a spadło XDDDDDD
Zacznijcie nie ingerować w grę a najlepiej wam to wyjdzie POZDRAWIAM
Ta edycja to i tak padlina , proponuje na kolejnej dodać chłopakom SPECIAL SETA aby wyglądał jak plate set ale żeby miał +5000 speeda , + 150 magic damage i może mana restore 6000/sek, śmiałem się kiedyś że globera jest pay to win , ale permenia jest zdecydowanie no pay to win , wystarczy znać GMA, bądz być w teamie z Danym i spółką ;> zaraz mi powiecie że "DAM CI SCREENA że sami zbierali na falcona blablabla" takie bajki to ja łykałem 20 lat temu , każdy dobrze wie jak było
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ładnie kolezce psycha pekła, dominacja serwera 15v4, 200-10 we fragach, psycha pekła, chlopacy macie rece z waty, strach wam paralizuje dłonie. Idz na rope lepiej i skoncz z tą gierka bo juz widze zle z głową masz, zawsze jakies wymowki macie, zawsze placz XDD ja pierdole hit po prostu. Chlopy maja 1 mozg na 15 osob, grac nie potrafią i płacza o itemy XDDDDDDDD
Reputacja:
0
12-06-2024, 02:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2024, 02:51 przez Kaabom.)
Dzieciaczku zrób sobie jak ja 15 charów do mansowania i 7 eków to pogadamy xDDD
Tobie to GM powinien dać większy iloraz inteligencji xDDD
Nieźle wam dupy pękły hahaha
Taki mały edit. Gdybyś wiedział to jebanego falciona można było zrobić w jeden double event pacanie...
Myśl mistrzu klawiatury xDDD
(12-05-2024, 08:31)AntekWarszawa napisał(a): Witam , czy szanowny GM powie mi skad te postacie maja falcony xDD ? każdy dobrze wie ze dałeś im te itemy , według ciebie reputacja serwera jest tak niska że warto dawać kolegom falcony za friko ?
Zaraz pewnie napiszesz że nic nie dawałeś że chłopaki sobie sami uzbierali, albo że im z rs'a spadło XDDDDDD
Zacznijcie nie ingerować w grę a najlepiej wam to wyjdzie POZDRAWIAM
Ta edycja to i tak padlina , proponuje na kolejnej dodać chłopakom SPECIAL SETA aby wyglądał jak plate set ale żeby miał +5000 speeda , + 150 magic damage i może mana restore 6000/sek, śmiałem się kiedyś że globera jest pay to win , ale permenia jest zdecydowanie no pay to win , wystarczy znać GMA, bądz być w teamie z Danym i spółką ;> zaraz mi powiecie że "DAM CI SCREENA że sami zbierali na falcona blablabla" takie bajki to ja łykałem 20 lat temu , każdy dobrze wie jak było 
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Co tu sie dziwic, chlopaczki graja juz po 15 lat w tibie, a nadal grają jak takie kurwa najwieksze pacholki i zawsze muszą zgonic na jakies itemy. Ciekawe jak nie bedzie itemow co bedą mowic, pewnie ze szyny były zle.
Reputacja:
0
12-06-2024, 03:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2024, 03:02 przez AntekWarszawa.)
takie bajki opowiadajcie sobie nawzajem , albo pochwalcie się jakie macie nicki tych waszych lotterów/knightow haha to mnie ciekawi 
wyjebane mamy w to kto lepiej sie bije , to jest gra , dzieki której my grając dajemy wam możliwosc bitki bo inaczej ta tibia 7.92 dawno by upadła , to nie sa mistrzostwa o zloty puchar tylko zwykla rozrywka , której wy nie potraficie rozróżnić , mi tylko chodzi o to aby gm wkoncu przestał was faworyzować i tyle ;> bo takie bajki ze w double lot event można uzbierać falcona to chyba was poniosło ale szkoda się tu produkować skoro i tak kazdy z was twierdzi że sam sobie uzbierał XD , gdybyście mieli tyle knightow + inne randomowe grajki to by tu było po 300 online + a jesli juz jestesmy przy tych knightach to dajcie znac jakie tam nicki mieliscie XD albo pokażcie ile przelał kasy bądz sms na eq np Dany i reszta XD
Kółko wzajemnej adoracji zaraz powie że nic za darmo nie dostaliśmy XDD
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
12-06-2024, 04:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2024, 04:42 przez Dany.)
Ale wam dupa pękła o jakiś itemek w grze komputerowej juz naprawde nie macie co wymyslać tylko ze ja dostaje czy inni itemy ? naprawde was to nie nudzi na kazdej edycji to samo płacz bo cos mamy "zebralismy" a wy nie , ale w sumie co sie dziwić jak wasz team to banda nieudaczników
Pozdrawiam
A co do knightów to masz tutaj screena niedowiarku
https://prnt.sc/sTqFBvzq4QBI
Reputacja:
0
12-06-2024, 04:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2024, 04:56 przez Kaabom.)
Bajki to Ci stara opowiadała dzieciaczku.
Idź się pierdolnij w łep bo życia nie masz bez tej tibii.
Trzeba było sobie założyć kurwa w chuj Eków a nie płakać jak taka życiowa pizda którą jesteś...
Po drugie nie moja wina że jesteś jebanym biedakiem i nie stać Ciebie nawet żeby sobie seta kupić...
Wyjdź z domu i trawy dotknij xD
https://prnt.sc/cyIaHbca1G-0
(12-06-2024, 03:00)AntekWarszawa napisał(a): takie bajki opowiadajcie sobie nawzajem , albo pochwalcie się jakie macie nicki tych waszych lotterów/knightow haha to mnie ciekawi 
wyjebane mamy w to kto lepiej sie bije , to jest gra , dzieki której my grając dajemy wam możliwosc bitki bo inaczej ta tibia 7.92 dawno by upadła , to nie sa mistrzostwa o zloty puchar tylko zwykla rozrywka , której wy nie potraficie rozróżnić , mi tylko chodzi o to aby gm wkoncu przestał was faworyzować i tyle ;> bo takie bajki ze w double lot event można uzbierać falcona to chyba was poniosło ale szkoda się tu produkować skoro i tak kazdy z was twierdzi że sam sobie uzbierał XD , gdybyście mieli tyle knightow + inne randomowe grajki to by tu było po 300 online + a jesli juz jestesmy przy tych knightach to dajcie znac jakie tam nicki mieliscie XD albo pokażcie ile przelał kasy bądz sms na eq np Dany i reszta XD
Kółko wzajemnej adoracji zaraz powie że nic za darmo nie dostaliśmy XDD
|